Recenzje i opinie o książce Wojna Światła i Ciemności

OCENY i OPINIE

Dodaj książkę
„Wojna Światła i Ciemności” Foresta Blackwooda do swojej biblioteczki na LubimyCzytac.pl i zobacz opnie innych czytelników o tej książce:


Wojna Światła i Ciemności Foresta Blackwooda na Lubimy Czytać

RECENZJE

Muszę tu przyznać, że wydawnictwo zadbało o porządną redakcję i korektę tekstu. Mało jest takich wydawnictw, które przykładają się do tekstu, gdy Autor płaci w całości bądź części.

(27 kwietnia 2017. Czytaj
CAŁĄ RECENZJĘ na: Na Sekretnym Tropie)



(...) polecam każdemu, kto lubi lekkie i dość szybkie do przeczytania książki. Zwłaszcza, że plusują tu barwne opisy.

(27 kwietnia 2017. Czytaj
CAŁĄ RECENZJĘ na: Molinka Książkowa)



Bardzo spodobała mi się końcówka książki, gdyż pojawiło się tam trochę nowych okoliczności, które (...) namieszały. Do tamtego momentu wydawało mi się, iż wiem, jak zakończy się utwór, ale na szczęście się myliłem.

(2 maja 2017. Czytaj
CAŁĄ RECENZJĘ na: Zaczytany w Książkach)



Historie możemy poznać z wielu punktów widzenia, ponieważ autor skupia się na wszystkich. Poznajemy wszystkich, tych dobrych jak i złych. Co dla mnie było świetne, ponieważ mogłam lepiej zrozumieć ten świat. Co jeszcze mi się podobało, to trudność z przewidzeniem akcji. Co chwila dzieje się coś, co sprawia, że losy przechylają się na zupełnie inną stronę. Jest to bardzo złożona historia, w której naprawdę wszystko może się stać.

(23 MAJA 2017. Czytaj
CAŁĄ RECENZJĘ na: Miasto Książek)



Forest Blackwood napisał książkę, w której każdy odnajdzie coś, czym będzie mógł się zachwycić. To idealna pozycja dla fanów fantastyki, którzy pragną odkrywać ponadprzeciętne światy, poznać nietuzinkowych bohaterów, których akurat w tej pozycji w żadnym wypadku nie brakuje! Forest Blackwood zadbał o to żeby czytelnicy czuli się pochłonięci przez książkę.

(25 maja 2017. Czytaj
CAŁĄ RECENZJĘ na: Książkomaniacy)



Bardzo spodobały mi się światy wykreowane przez autora, które zostały dobrze opisane, oraz bohaterzy książki.

(25 maja 2017. Czytaj
CAŁĄ RECENZJĘ na: Jowita Jońca Blog)



Jest to niezwykle złożona historia, która nie raz nie dwa potrafi zaskoczyć czytelnika. To opowieść przepełniona magią i niezwykłymi stworzeniami. Historia z ciekawym i intrygującym światem, która potrafi wciągnąć czytelnika.

(30 maja 2017. Czytaj
CAŁĄ RECENZJĘ by PABOTTYRO na: Sztukater.pl)



Czytając tę książkę, przypomniały mi się dzieła Andre Norton, Patricii Mc Killip czy R.A. Salvatore.

(27 września 2017. Czytaj
CAŁĄ RECENZJĘ na: Czytanie jest sexy)



Książka Wojna Światła i Ciemności by Forest Blackwood – wizualizacja
Zamów książkę Wojna Światła i Ciemności by Forest Blackwood – księgarnie i sklepy

lub zobacz więcej:

Zobacz więcej – bohaterowie książki Wojna Światła i Ciemności by Forest Blackwood

Opis świata i siedmniu magicznych krain z książki Wojna Światła i Ciemności by Forest Blackwood